Οι New York Times αποθεώνουν τη φέτα και δίνουν συνταγή!

feta pasta

Ανάρτηση της αμερικανικής εφημερίδας στο Twitter με την οποία εξυμνεί το ελληνικό τυρί!

Με μια συνταγή η γνωστή αμερικανική εφημερίδα The New York Times υποστηρίζει ότι «όλα γίνονται καλύτερα με φέτα».

Η συνταγή είναι από τη δημοσιογράφο με ειδίκευση στα θέματα διατροφής, Ali Slagle.

Σε τηγάνι έχει βάλει μια γενναιόδωρη ποσότητα φέτας, από πάνω μέλι και καρύδια την οποια σκεπάζει μέχρι να «μαλακώσει»  η φέτα. Έπειτα τη σερβίρει με νέα ποσότητα μελιού και αρκετά καρύδια λέγοντας ότι είναι ένα πεντανόστιμο και γρήγορο πιάτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ