Οι νέοι τομεάρχες του ΠΑΣΟΚ

pasok kinal

Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τους τομείς του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε η Χαριλάου Τρικούπη.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν ανακοινωθεί οι γραμματείς Πολιτικού Σχεδιασμού Παναγιώτης Δουδωνής και Οργανωτικού Αναστασία Χατζηδάκη.

Μεταξύ των νέων τομεαρχών ξεχωρίζει το όνομα του Παύλου Γερουλάνου, ο οποίος αναλαμβάνει τον τομέα Τουρισμού – έχει διατελέσει και υπουργός Τουρισμού στο παρελθόν – του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου, που τίθεται επικεφαλής του τομέα Πολιτικής Προστασίας, του γνωστού πρώην αστυνομικού, Θανάση Κατερινόπουλου, που αναλαμβάνει αναπληρωτής γραμματέας Προστασίας του Πολίτη, αλλά και της παρουσιάστριας Κατερίνας Λάσπα, η οποία αναλαμβάνει τον τομέα Εθελοντισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύνθεση θεωρείται ισορροπημένη, καθώς εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις του κόμματος, ενώ σημαντικό ρόλο αναλαμβάνουν στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη.

Οι Χάρης Δούκας, Ηλίας Κικίλιας, Μιχάλης Καλαντζόπουλος, Μανώλης Βελεγράκης, Χρήστος Κακλαμάνης, Θανάσης Πετρόπουλος και οι πρωην υπουργοί Γιώργος Κουτρουμάνης, Γιάννης Κουτσούκος και Γιώργος Πεταλωτής αναλαμβάνουν το βάρος καίριων τομέων όπως η ενέργεια, η οικονομία, η εργασία και κοινωνική ασφάλιση, η αγροτική ανάπτυξη, οι θεσμοί και η Δικαιοσύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ