Οι νέοι αντιδήμαρχοι της Άρτας

Καμία μέρα χαμένη, χαμηλούς τόνους και μεθοδική δουλειά ζήτησε ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, κατά την ανακοίνωση των νέων Αντιδημάρχων σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Άρτας. Υπογράμμισε ότι θα πρέπει, τόσο  ο ίδιος προσωπικά όσο και οι Αντιδήμαρχοι, να βάζουν πάνω από όλα το συμφέρον της Άρτας και των Αρτινών.

Ο Δήμαρχος κατά την διάρκεια της συνάντησης, αφού ενημέρωσε τους Αντιδημάρχους για τα θέματα των αρμοδιοτήτων τους, τους συνέστησε την συνεχή και στενή συνεργασία μεταξύ τους αλλά και με τους Διευθυντές και τους Υπάλληλους των Υπηρεσιών του Δήμου, τους Προέδρους και τα μέλη των Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων και πάνω από όλα με τους δημότες, για την επίλυση των αιτημάτων που αφορούν κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα.

Η ομάδα των νέων Αντιδημάρχων, αποτελείται από μια σύνθεση έμπειρων αλλά και νέων ανθρώπων, με όρεξη για ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση. Η θητεία τους ορίστηκε μέχρι 11 Οκτωβρίου 2020 και αναλυτικά έχουν ως εξής:

Χριστόφορος Σιαφάκας: Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών και Αξιοποίησης  Δημοτικής Περιουσίας (αναπληρωτής Δημάρχου)

Γεώργιος Πανέτας: Έργων, Ενέργειας, Αστικής Κινητικότητας, Πολιτικής Προστασίας και Χωροταξίας  (Δ.Ε Βλαχερνών )

Παντελής Κωλέτσος: Αγροτικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Καθημερινότητας (Δ.Ε Αμβρακικού και Δ.Ε Φιλοθέης) 

Κωνσταντίνος Χαρακλιάς: Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Τουρισμού και Εξυπηρέτησης του Δημότη (Δ.Ε Αρταίων) 

Νικόλαος Λιόντος:  Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς (χωριά και οικισμοί Δ.Ε Αρταίων)

Γεώργιος Μπουκουβάλας: Καθαριότητας, Πρασίνου, Ανακύκλωσης, Κομποστοποίησης και προστασίας Περιβάλλοντος ( Δ.Ε Ξηροβουνίου )

Νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αρταίων, ορίστηκε ο  Κώστας Ζέρβας πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου.

Στο Δήμαρχο Αρταίων, κ. Τσιρογιάννη, παρέμειναν οι αρμοδιότητες του Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και της Ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ