Οι μουσικοί διεκδικούν άνοιγμα των εκδηλώσεων και των πανηγυριών

mousikoi diadilosi

Μουσική διαμαρτυρία στους κεντρικούς δρόμους των Ιωαννίνων από μουσικούς της περιοχής και το σωματείο τους.

Με παραδοσιακά τραγούδια διεκδίκησαν άμεσα μέτρα επιβίωσης των οικογενειών τους και ουσιαστικό άνοιγμα των εκδηλώσεων, των πανηγυριών.

Οι μουσικοί ενάμιση χρόνο τώρα βρίσκονται χωρίς μεροκάματο, με επιδόματα φτώχειας. Ενάμιση χρόνο δεν σταμάτησαν να διεκδικούν μέτρα επιβίωσης των οικογενειών τους ταυτόχρονα με τα μέτρα προστασίας της υγείας του λάου.

Οι μουσικοί ανέδειξαν ότι την ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την κανονικότητα με νέα μνημόνια και αντιλαϊκά μέτρα, με ανατροπές στη ζωή και δικαιώματα των εργαζομένων, προαπαιτούμενα για την μοιρασιά των δις του ταμείου ανάκαμψης, οι ίδιοι ζουν στην εξαθλίωση χωρίς μεροκάματο.

Στην συγκέντρωση και την μαχητική μουσική διαδήλωση, ανέδειξαν ότι ουσιαστικά οι εκδηλώσεις , τα πανηγύρια, οι γάμοι και οι γιορτές πρακτικά ακυρώνονται χωρίς χορό, αφού ο χορός είναι αναπόσπαστο κομμάτι με την ζωντανή ορχήστρα και τους μουσικούς.

Δεν θα σταματήσουν να διεκδικούν κανένας μουσικός να μη μείνει χωρίς μεροκάματο, μέτρα επιβίωσης των οικογενειών τους και ουσιαστικό άνοιγμα των εκδηλώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ