Οι κηραλοιφές του Βελόπουλου

Οι κηραλοιφές που διαφημίζει ο Βελόπουλος έγιναν θέμα ερώτησης που καταθέτει ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιώργος Αμυράς.

Ο Γιώργος Αμυράς ζητά να μάθει από το αρμόδιο υπουργείο αν υπάρχουν αποδείξεις ότι το συγκεκριμένο προϊόν είναι αποτέλεσμα σοβαρών επιστημονικών ερευνών και αν όντως προστατεύει τον κόσμο από έναν τόσο σοβαρό ιό επιδημικής διάστασης σαν τον κορωνοϊό, όπως διατείνεται ο πωλητής του.

Ο βουλευτής ρωτά επίσης αν υπάρχει κάποια επίσημη πιστοποίηση και έγκριση από κάποιον αναγνωρισμένο επιστημονικό φορέα και τι προτίθεται να κάνει το υπουργείο Υγείας για να προστατευθούν οι καταναλωτές από παραπλάνησή τους ώστε να μην έχουμε ένα καινούριο «νερό του Καματερού».

Τι ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βελόπουλος; Τα παρακάτω..

«…Με την “Βυζαντινόν” (κηραλοιφή), αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και θα είστε Ok. Μετά μπορείτε να κάνετε και 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Και κάποια από τα βότανα υπάρχουν μόνο στην Αυστραλία. Ούτε να φοβάσαι τον κορωνοϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορωνοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε βακτήρια ούτε να φοβάστε τίποτα. Πάρτε το και θα με θυμηθείτε…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ