Οι ιστορίες του Κωνσταντίνου Λούλη…

Οι ρίζες της οικογένειας Λούλη είναι από την Αετοράχη των Κατσανοχωρίων. Ο Κωνσταντίνος Λούλης, ο οποίος βρέθηκε στα Γιάννινα με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού, σε δύο συσκέψεις που έγιναν, αφηγήθηκε αρκετές ιστορίες.

Αυτά που είπε για τον τουρισμό ήταν σίγουρα λιγότερα από τις ιστορίες που αφηγήθηκε…

Στην Περιφέρεια ανέλυσε τους δεσμούς της οικογένειάς του με την Γέφυρα Πλάκας. Ήταν ο προπάππους του αυτός που είχε χρηματοδοτήσει δύο φορές το γεφύρι. Την πρώτη μόλις ολοκληρώθηκε το έργο κατέρρευσε.

Την δεύτερη στάθηκε περήφανο μέχρι πριν μια πενταετία που δεν άντεξε στα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας, ο Κώστας Λούλης ήρθε και πάλι να χρηματοδοτήσει μέρος των μελετών…

Στην ΠΕΔ, ανάμεσα στους δημάρχους της Ηπείρου, αφηγήθηκε πως και γιατί αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Βόλο με τον συνδυασμό του Αχιλλέα Μπέου.

Ο Μπέος μέσα σε ένα βράδυ, μετακίνησε μία αρχαία κολώνα, η οποία επί δεκαετίες στένευε κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Από το 1960 όλοι οι υποψήφιοι υποσχόταν τη λύση του προβλήματος.

Όπως είπε ο Κώστας Λούλης λίγο πριν τις εκλογές καθώς κινούνταν με το αυτοκίνητό του είδε έκπληκτος ότι το πρόβλημα είχε λυθεί και ο δρόμος είχε αποκατασταθεί.

Τηλεφώνησε στον Αχιλλέα Μπέο, τον συνεχάρη και του ζήτησε, αν υπήρχαν ακόμη θέσεις κενές να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο.

Εξελέγη πρώτος χωρίς να κάνει κανέναν προεκλογικό αγώνα. Και δεν χάνει όπως είπε καμία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ