Οι εργασίες της ΔΕΗ άφησαν χωρίς νερό την Μάζια…

diakopi nerou250

diakopi nerou250

Οι εργασίες της ΔΕΗ άφησαν χωρίς νερό την Μάζια… Μπορεί να μοιάζει απίστευτο όμως συνέβη. Και δυστυχώς το πρόβλημα που προκλήθηκε είναι ιδιαίτερα σοβαρό.

Από τις εργασίες που έκαναν συνεργεία της ΔΕΗ την προηγούμενη Πέμπτη, καταστράφηκε εντελώς η αντλία της γεώτρησης και συνάμα κάηκε το καλώδιο μήκους 900 μέτρων.

Η ΔΕΥΑΙ ξεκίνησε τις εργασίες άμεσα ωστόσο εκτιμάται ότι το πρόβλημα θα λυθεί την Παρασκευή. Η επιχείρηση έχει στείλει βυτιοφόρα για να γεμίσουν τις δεξαμενές ενώ στους κατοίκους δόθηκαν και εμφιαλωμένα νερά.

Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Μάκης Χρυσοστόμου τα συνεργεία της επιχείρησης δίνουν αγώνα για την επιδιόρθωση της βλάβης.

«Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία, εργαζόμαστε εντατικά για να επαναλειτουργήσει η γεώτρηση και λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα ώστε οι κάτοικοι να έχουν νερό μέχρι τότε», ανέφερε ο κ. Χρυσοστόμου ευχαριστώντας παράλληλα τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Κατηρτσίδη και τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο, Δημήτρη Νάστο για τη συνεργασία σε ότι αφορά τη διάθεση των βυτιοφόρων του Δήμου.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ