Οι δύο νέες μονάδες που θέτει σε λειτουργία η «Δωδώνη»

dodoni n

Δύο νέες μονάδες θέτει σε λειτουργία η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, στις κεντρικές της εγκαταστάσεις στην Ελεούσα.

Πρόκειται για τις μονάδες που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι δύο νέες παραγωγικές μονάδες, οι εργασίες των οποίων έχουν ολοκληρωθεί αφορούν στην παραγωγή των νέων φυτικών προϊόντων Plant’d καθώς και την υποσυσκευασία σκληρών τυριών.

Επίσης έχει προβλεφθεί και κατασκευάστηκε και ένας μεγάλης χωρητικότητας αποθηκευτικός χώρος ψυγείων.

Η επένδυση άγγιξε τα 2 εκατ. ευρω και είναι συνέχεια μιας σειράς επενδύσεων της ΔΩΔΩΝΗ που υλοποιούνται στη βάση πενταετούς αναπτυξιακού πλάνου που έχει εκπονηθεί από τη Διοίκηση. 

Οι δύο νέες παραγωγικές μονάδες είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας το δε κτίριο εμβαδού 1.100 τ.μ έχει κατασκευασθεί με τις αρτιότερες προδιαγραφές και με απόλυτο σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος, εστιάζοντας στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων που προέρχονται από την κατανάλωση ενέργειας, νερού και την εκπομπή αέριων ρύπων.

Η λειτουργία του νέου εργοστασίου θα ξεκινήσει άμεσα, ενώ στο σχεδιασμό περιλαμβάνεται η δημιουργία δεκάδων νέων θέσεων εργασίας καθώς η ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί έναν από τους κυριότερους και μεγαλύτερους εργοδότες στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.

«Η ΔΩΔΩΝΗ εκσυγχρονίζεται, επενδύει στο μέλλον και προχωρά μπροστά έχοντας στρατηγικό πλάνο την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας καθιστώντας τη μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων» σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ