Οι δημαιρεσίες στην Άρτα- Παρέμεινε πρόεδρος ο Κ. Τράμπας

ds arta eklogi

H εκλογή  του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων, καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής πραγματοποιήθηκε στην ειδική, πρώτη συνεδρίαση του σώματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της συνεδρίασης και κατά την είσοδο των Συμβούλων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου, πραγματοποιήθηκαν rapid test στην είσοδο του Δημαρχείου.

Ο Δήμαρχος Αρταίων, αφού καλωσόρισε τα μέλη του Συμβουλίου ευχόμενος το 2022 να είναι μια χρονιά υγείας και ευημερίας.

Κατά τις αρχαιρεσίες για το Δήμο Αρταίων προέκυψαν τα εξής:

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη με 19 ψήφους ο Κωνσταντίνος Τράμπας, Αντιπρόεδρος Δ.Σ εξελέγη, με 16 ψήφους ο Απόστολος Πλατσούκας και Γραμματέας Δ.Σ εξελέγη με 24 ψήφους, η κα. Βικτωρία Βασιλάκη – Μητρογιώργου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνέχεια εξέλεξε τα μέλη της  Οικονομικής Επιτροπής και της  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, οι οποίες έχουν  την εξής σύνθεση:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Τσιρογιάννης Χρήστος, Πρόεδρος

 Σιαφάκας Χριστόφορος

Λιόντος Νικόλαος

Πανέτας Γιώργος

Χαρακλιάς Κωνσταντίνος

Ταπραντζή Πολυξένη

Αγγέλης Χρήστος

Νταλάκας Δημήτριος

Καλλώνης Στράτος

ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Τσιρογιάννης Χρήστος, Πρόεδρος

 Κοτσαρίνης Μιχάλης

Χρηστούλης Σωτήρης

Κωλέτσος Παντελής

Σφήκας Δημήτρης

Χουλιάρα Χαρίκλεια

Σκανδάλης Ευάγγελος

Καραγέωργος Γιώργος

Ζιώβας Βησσαρίων

Ο κ. Τράμπας, μετά την εκλογή του ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων, ανέφερε σε δήλωση του τα εξής:

«Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη για την πολύ τιμητική πρόταση που μου έκανε να είμαι ο Πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου για ακόμη μια φορά. Επίσης, όλους τους συναδέλφους των άλλων δημοτικών παρατάξεων που με τη στάση τους στήριξαν την επιλογή αυτή. θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα λειτουργήσω θεσμικά προασπίζοντας τα συμφέροντα όλων των συμβούλων αλλά και όλων των δημοτικών παρατάξεων. Θέλω να καταστεί σαφές ότι η θέση του Προέδρου, και το λέω αυτό γνωρίζοντας πολύ καλά την θέση που υπηρετώ καταρχήν, έχει ως αποστολή να διαφυλάξει το σεβασμό στη διαφορετική άποψη και προς την κατεύθυνση αυτή σκοπεύω να ασκήσω τα καθήκοντά μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ