Οι δασικοί χάρτες ταλαιπωρούν την Ήπειρο.. Υπόλογο το υπουργείο

dasikoi perif

dasikoi perif

Αρκετούς μήνες μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών, τα προβλήματα παραμένουν, οι πολίτες ταλαιπωρούνται και συχνά είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν ώστε να αποδείξουν το αυτονόητο…

Παρά τις έντονες πιέσεις που ασκήθηκαν στα αρμόδια υπουργεία, λύσεις δεν έχουν δοθεί.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, για μία ακόμη φορά, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα προκειμένου να αναφερθεί στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και επέρριψε βαρύτατες ευθύνες στους αρμόδιους.

“Δίνονται συνέχεια παρατάσεις από το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Έχουν μπει σε έναν κυκεώνα στον οποίο δεν έχουν λάβει υπόψη όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Ειδικά στην Ήπειρο είναι τεράστια και δυστυχώς στα περισσότερα δεν έχουν δοθεί λύσεις. Επιτέλους η Αθήνα πρέπει να καταλάβει ότι δεν θα πεθάνει η ύπαιθρος επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι δεν βλέπουν το πρόβλημα και κλείνουν τα μάτια.

Το Υπουργείο είναι υπόλογο έναντι του κόσμου της παραγωγής και του πρωτογενούς τομέα. Σκεφτείτε τι θα γίνει εάν δεν ληφθεί υπόψη ότι πολλές από αυτές τις εκτάσεις είναι δηλωμένες στον ΟΣΔΕ και στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Είναι πράγμα που δεν συμβαδίζει ούτε με την ηθική, ούτε με τη λογική”, ανέφερε στη δήλωσή του.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ