Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Άρτας

filarmoni skoufas

Εκδηλώσεις, παραστάσεις, παιδικές προβολές και δράσεις για όλη την οικογένεια, είναι ανάμεσα στις εκδηλώσεις που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Αρταίων, σε συνεργασία με συλλόγους και άλλους φορείς της Άρτας για το φετινό «Χριστουγεννιάτικο ταξίδι».

Μετά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία και τον στολισμό των δρόμων, των πλατειών, των χωριών και  των γειτονιών του Δήμου, μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων, που έχουν σχεδιαστεί με προτεραιότητα την ασφάλεια  των δημοτών, έρχεται να κορυφώσει το εορταστικό κλίμα και να γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία μικρούς και μεγάλους.

«Διαμορφώσαμε ένα εορταστικό πρόγραμμα που μπορεί να προσφέρει χαρά σε όλους τους δημότες μας, αλλά πολύ περισσότερο στα παιδιά που είναι οι πρωταγωνιστές των εορτών. Σας περιμένουμε να μοιραστούμε όμορφες στιγμές πάντα με τα απαραίτητα μέτρα. Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και Αγάπη», ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης.

Ενώ από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού Νίκος Λιόντος τόνισε: «Ο Δήμος μας έχει χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για όλους, μια μικρή γιορτή. Μια γιορτή που θα γεμίσει χαμόγελα. Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να διασκεδάσουν με δράσεις, με παιδικές παραστάσεις, ταινίες,  ξωτικά, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας».

Το πρόγραμμα ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ