Οι αξιωματικοί συγχαίρουν τους Αστυνομικούς

fiteies louros arta

Τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Άρτας και της αντίστοιχης ομάδας της Πρέβεζας συγχαίρει η Ένωση Αξιωματικών Ηπείρου.

Αφορμή είναι η εξάρθρωση πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στη μία περίπτωση την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και στη δεύτερη περίπτωση στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Από τις επιχειρήσεις που έκαναν αστυνομικοί της Πρέβεζας εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν 5.500 δενδρύλλια. Πρόκειται για τις φυτείες που εντοπίστηκαν στη Γέφυρα Καλογήρου και στη συνέχεια με την συνεργασία υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης στην ευρύτερη περιοχή του Λούρου.

Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, μετά από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα εξάρθρωσαν εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στη συστηματική διακίνηση ναρκωτικών στην πόλη της Πρέβεζας. Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης ευρείας κλίμακας στην Πρέβεζα και στην Αττική, συνελήφθησαν συνολικά επτά ημεδαποί, μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό της μέλος.

«Για άλλη μια φορά λοιπόν, νοιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγχαρητήρια στον Έλληνα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, που παρά τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και μέσα, πράττει με αυτοθυσία και φιλότιμο ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα, λησμονώντας πολλές φορές ότι είναι πρόσωπο με ανάγκες και οικογένεια, αφού κατ’ αυτόν, έτσι επιτάσσει η συνείδησή του και ο όρκος του, μαχόμενος για την τόνωση του αισθήματος ασφαλείας και προστασίας των συμπολιτών μας» σημειώνεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ