Οι απλήρωτες καθαρίστριες έκλεισαν τις πόρτες του Δημαρχείου Άρτας

kataristries

Οι καθαρίστριες του Δήμου Αρταίων εδώ και ένα χρόνο περίπου διεκδικούν τα δεδουλευμένα. Χρήματα που κέρδισαν με δικαστικές αποφάσεις αλλά ακόμη δεν έχουν εισπράξει.

Κατά το παρελθόν διαμαρτυρήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο τουλάχιστον δύο φορές, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το απόγευμα της Δευτέρας και πριν την προγραμματισμένη συνεδρίαση συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του Δημαρχείου, μη επιτρέποντας την είσοδο στο Δήμαρχο και τα υπόλοιπα μέλη του σώματος.

Η ένταση ήταν αναπόφευκτη και αρκετοί οι διαπληκτισμοί. Μάλιστα κατά την διάρκεια της έντασης αυτής μία από τις καθαρίστριες βρέθηκε στο έδαφος.

Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της αντιπολίτευσης αποχώρησε και έτσι ακολούθησαν και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής καθώς απαρτία δεν θα μπορούσαν να έχουν.

«Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έγινε…οι πόρτες του Δημαρχείου κλειστές…από τις καθαριστρίες του Δήμου Αρταίων, που εδώ και ένα χρόνο περίπου ,διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους…χρήματα που κέρδισαν με δικαστική απόφαση…αλλά βρίσκουν τη Δημοτική Αρχή…απέναντι!!

Εμείς ως αντιπολίτευση στεκόμαστε δίπλα στις εργαζόμενες και απαιτούμε να δοθεί ΑΜΕΣΗ λύση…

Ενα δημοτικό συμβούλιο που δίκαια δεν έγινε ποτέ σήμερα…και η δημοτική αρχή που δεν θέλει να δώσει λύση…εδώ και μήνες!!

Υ.Γ και το κυριότερο αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου δεν μπορούν να παρθούν γιατί λόγω παραίτησης του γραμματέα του Δ.Σ δεν υπάρχει προεδρείο Δημοτικού Συμβουλίου!!» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Τζένη Ταπραντζή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ