Οι αντιπεριφερειάρχες τουρισμού δίνουν ραντεβού στην Πρέβεζα

preveza sokakia

preveza sokakia

Την 4η συνάντησή τους θα πραγματοποιήσουν στην Πρέβεζα μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Στράτου Ιωάννου, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες και υπεύθυνοι για την τουριστική ανάπτυξη όλων των Περιφερειών της Ελλάδας από την Παρασκευή 12 ως την Κυριακή 14 Μαίου 2017.

Πρόκειται για μια σημαντική συνάντηση γιατί θα είναι εστιασμένη στα ζητήματα του τουρισμού από τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη της υλοποίησής τους σε Περιφερειακό επίπεδο.

Η φιλοξενία των Αντιπεριφερειαρχών περιλαμβάνει, πέραν της συνάντησης αυτής καθεαυτής, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης, ξενάγηση των Αντιπεριφερειαρχών στην Αρχαία Νικόπολη, στο Νεκρομαντείο του Αχέροντα στην Πρέβεζα και στο νομό, ώστε να γνωρίσουν τον τόπο μας και επιπλέον να γευτούν την τοπική εξαιρετική γαστρονομία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου ανέφερε σχετικα «Πρόκειται για μια σημαντική συνάντηση καθώς δίνεται η ευκαιρία να ανταλλάξουμε εμπειρίες, ιδέες και απόψεις, όχι σε ένα θεωρητικό και πιθανόν ανεφάρμοστο επίπεδο, αλλά στην πράξη, μέσα από την πράξη. Αυτό μας βοηθάει πολύ, καθώς ξεπερνούμε προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ο καθένας χωριστά, επιταχύνουμε διαδικασίες μέσα από την κοινή εμπειρία και προωθούμε και υιοθετούμε καινοτόμες ιδέες από τη σύλληψη στην άμεση εφαρμογή. Ο τουρισμός είναι ίσως ο ισχυρότερος αναπτυξιακός μοχλός αυτή τη στιγμή σε εθνικό επίπεδο και περιφερειακό επίπεδο και αντιλαμβάνεται κανείς ότι τέτοιες συναντήσεις – ομάδες εργασίας, γιατί περί αυτού πρόκειται, είναι πολλά υποσχόμενες.

Χαίρομαι επίσης ιδιαίτερα που θα φιλοξενήσουμε τους Αντιπεριφερειάρχες τουρισμού, από όλη την Ελλάδα, ώστε να γνωρίσουν τον τόπο μας, τα μνημεία μας και τη γαστρονομία μας.

Να ξέρετε ότι η Ήπειρος είναι πρωτοπόρος σε καινοτόμα σχέδια για τον τουρισμό, όπως η Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα και πολλά άλλα και οι φιλοξενούμενοί μας έρχονται για να αποκομίσουν πολύτιμη εμπειρία από εμάς αλλά και να μας προσφέρουν τη δική τους.»

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ