Οι αμβυκούχοι της Ηπείρου οργανώνονται και ενημερώνονται

amvikouxoi

Η προσωρινή Διοίκηση του υπό σύσταση Συλλόγου «Αμβυκούχων & Αμπελοκαλλιεργητών Ηπείρου», διοργάνωσε μια ιδιαίτερα επίκαιρη και σημαντική ημερίδα για την ενημέρωση των μελών του, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενου, για τις αλλαγές που θα ισχύσουν κατά τη νέα αποστακτική περίοδο.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζίτσας (Παλιό Δημαρχείο), στην Ελεούσα με επιτυχημένη αποτίμηση, τόσο στο επίπεδο της ενημέρωσης, όσο και στο επίπεδο ανάδειξης προβλημάτων.

Οι ανάγκες και τα προβλήματα των Αμβυκούχων & Αμπελοκαλλιεργητών Ηπείρου,  επιφορτίζουν με μεγάλη ευθύνη τα μέλη του Συλλόγου, τα οποία πιστεύουν και επιθυμούν την συνεργασία όλων των Φορέων που σχετίζονται με την παραγωγή και εμπορία σταφυλής και τσίπουρου ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα στο χώρο και να διασφαλιστεί η ποιότητα τους για τον καταναλωτή.

Η προσωρινή διοίκηση ευχαριστεί τους εκπροσώπους του Τελωνείου Ιωαννίνων. Την Διευθύντρια Γεωργία Νάστου και τον Προϊστάμενο Πέτρο Λεκκίδη, όσο και τα υπόλοιπα στελέχη του Τελωνείου, που παραβρέθηκαν και μίλησαν στην ημερίδα καθώς και τον Δήμο Ζίτσας που στήριξη την προσπάθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ