Οι 91+1 που επενδύουν στο Μαργαρίτι..

margariti

Το φωτοβολταϊκό στο Μαργαρίτι εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα μετά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Ηγουμενίτσας και της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου.

Τα δύο όργανα γνωμοδότησαν θετικά θεωρώντας ότι στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα και τους ανθρώπους του καθώς ορισμένοι από τους 91 που με την συμμετοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας έγιναν 92, είναι κτηνοτρόφοι.

Όμως τελικά όπως καταγγέλθηκε ο αριθμός των κτηνοτρόφων είναι μικρός ενώ αρκετοί από τους συμμετέχοντες δεν προέρχονται από την περιοχή.

Η λίστα με τους συμμετέχοντες είναι αναρτημένη μαζί με την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο.

Πρόκειται στην ουσία για δημόσια έγγραφα, όπως άλλωστε επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Από την λίστα έχουν αφαιρεθεί τα ΑΦΜ για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • onomata

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κατεβάσετε και ολόκληρη τη Μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ενώ στη φωτογραφία φαίνεται η ακριβής θέση του έργου, όπως αποτυπώνεται στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο.

ΜΕΛΕΤΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ