Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό από την Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου

stratos

Ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού τάσσεται με ανακοίνωσή της η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου και δηλώνει την στήριξή της στο υγειονομικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που είναι αντιμέτωποι με την αναστολή εργασίας λόγω άρνησής τους να εμβολιαστούν.

Επίσης διαφωνεί με την υποχρέωση πληρωμής αντιτίμου για τη διενέργεια Rapid Test αποκλείοντας από τους συναδέλφους μας τη δυνατότητα διενέργειας αυτών στις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ και τις δομές υγείας. Σημειώνεται ότι οι ιατρικές εξετάσεις στο στρατιωτικό προσωπικό  πραγματοποιούνται μόνο σε ιατρικές δομές της υπηρεσίας και τα δημόσια νοσοκομεία .

Ζητά να συνεχιστεί η εκ των πραγμάτων επιτυχημένη, μέχρι σήμερα διαδικασία ελέγχου με τη δωρεάν διάθεση των Self Test στους Στρατιωτικούς από τα φαρμακεία χωρίς περαιτέρω οικονομική τους επιβάρυνση καθόσον μηνιαίως καταβάλλουμε τις προβλεπόμενες ασφαλιστικές εισφορές.

«Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου  αντιτίθεται κατηγορηματικά στη διάκριση των συναδέλφων σε εμβολιασμένους και μη και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τα μέλη της με κάθε κόστος, απορρίπτοντας κάθε είδους διχαστικό «διαχωρισμό» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ