Ο Βράχος πίνει νερό

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής νέας γεώτρησης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βράχου της Δ.Ε Ζαλόγγου ενισχύοντας σημαντικά το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής.

Οπως τονίζει ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Ζαλόγγου Κώστας Ματέρης , το έργο το οποίο υλοποιήθηκε με την συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου-Π.Ε Πρέβεζας , επιλύει ένα χρόνιο πρόβλημα που διογκώνεται κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου.

Την συμβολή της Περιφέρειας Ηπείρου στην κατασκευή του έργου υπογραμμίζει και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης χαρακτηρίζοντας ως εποικοδομητική και ουσιαστική την συνεργασία για θέματα που αφορούν υποδομές και κυρίως τους τομείς ύδρευσης και αποχέτευσης.

Ο κ.Μπαϊλης αναφέρει τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης της παραλιακής ζώνης με την αντικατάσταση του αγωγού Ζέφυρο- Κανάλι , την κατασκευή νέων δεξαμενών στο Κανάλι και άλλες παρεμβάσεις στους οικισμούς ενώ την οριστική επίλυση αναμένεται να δώσει η υλοποίηση του διαδημοτικού έργου ύδρευσης της παράκτιας ζώνης Πρέβεζας και Πάργας από τις πηγές της Χόχλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ