Ο Βασίλης Ντάνης στο ΣΔΟΕ Ηπείρου

SDOE_ELEGXOIΣτη Διεύθυνση του ΣΔΟΕ Ηπείρου, όπου είχε υπηρετήσει με επιτυχία επανακάμπτει ο κ. Βασίλης Ντάνης.

Ο κ. Ντάνης, που την τελευταία τριετία υπηρετούσε στη Δ.Ο.Υ Άρτας αναλαμβάνει τη Διεύθυνση του ΣΔΟΕ, αντικαθιστώντας τον κ. Δημήτρη Σιαδήμα.

Νέο πρόσωπο αναλαμβάνει τη Δ.Ο.Υ Άρτας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν γίνονται άλλες αλλαγές στις Εφορίες της Ηπείρου.

Η απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Μαυραγάνη να προχωρήσει στην καρατόμηση 107 διευθυντών οικονομικών υπηρεσιών, έχει προκαλέσει πολιτική θύελλα.

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν πως τα συγκεκριμένα στελέχη των οικονομικών υπηρεσιών που μετακινήθηκαν αξιολογήθηκαν βάσει των επιδόσεων των υπηρεσιών τους του τελευταίους μήνες. Από την πλευρά των εφοριακών, όμως, έγονε λόγος για καρατομήσεις με πολιτικά κριτήρια.

Το ΠΑΣΟΚ, από την πλευρά του, με ανακοίνωση του αρμόδιου εισηγητή του Φίλιππου Σαχινίδη, ουσιαστικά υπαινίσσεται ότι οι αλλαγές έγιναν στη βάση κομματικών κριτηρίων και στηλιτεύει το ότι δεν κλήθηκε σε συζήτηση για τις επιλογές των προσώπων.

Μετά την σφοδρή αντίδραση του ΠΑΣΟΚ ορίστηκε συνάντηση το μεσημέρι της Πέμπτης στο υπουργείο Οικονομικών μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Γ.Στουρνάρα και του υφυπουργού Γ.Μαυραγάνη και των κ.κ. Μανιάτη και Σαχινίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ