Ο Θ. Μπέγκας για την υποψηφιότητα Ελισάφ

Με πολιτικό πολιτισμό υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μωυσή Ελισάφ.

Σε αντίθεση με μέλη της παράταξής του, που δημόσια έβαλαν κατά της συγκεκριμένης κίνησης, πριν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα, ο Θωμάς Μπέγκας καλωσορίζει τη νέα κίνηση όπως και την παράταξη του Άρη Μπαρτζώκα που ήδη έχει αποφασίσει να είναι παρούσα στις εκλογές.

Στην ανακοίνωσή του ο Θωμάς Μπέγκας αναφέρει:

«Ως Δήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής παράταξης «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα», η οποία με απόφαση της κοινωνίας των πολιτών έχει την ευθύνη να ηγείται της τοπικής κοινωνίας, καλωσορίζω την απόφαση των συμπολιτών, οι οποίοι με επικεφαλής τον κ. Μωυσή Ελισάφ θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις προσεχής δημοτικές εκλογές.

Τους ευχόμαστε να πετύχουν το στόχο τους και να είναι μαζί μας στην ίδια αίθουσα, όπου ανεξάρτητα από το εάν ηγούμαστε εμείς, δεν θα περισσεύει κανείς.

Τα Γιάννενα για να κατακτήσουν το μέλλον που τους αξίζει, χρειάζονται τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή των ενεργών πολιτών στις κάλπες. Είμαι βέβαιος ότι έτσι θα αποκτήσει το νόημα που της αξίζει και η αμεσοδημοκρατική επιλογή της απλής αναλογικής.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να συγχαρώ -για τους ίδιους λόγους – και την παράταξη του σημερινού επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Αριστείδη Μπαρτζώκα, η συλλογικότητα του οποίου επέλεξε πρόσφατα, με τον ίδιο επικεφαλής, να είναι ξανά παρούσα στις εκλογές.

Είμαι βέβαιος ότι οι προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι μια γιορτή Πολιτικού Πολιτισμού και Δημοκρατίας».  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ