Ο Σύλλογος Δρομέων βράβευσε τις κορυφαίες

silogos dromeon

Τρεις γυναίκες δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων που με τις επιδόσεις τους συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τις καλύτερες Ελληνίδες Μαραθανοδρόμους τιμήθηκαν σε εκδήλωση που έγινε με αφορμή και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Πρόκειται για τις:

 -Γκόγκου Άσπα για την επίδοσή της στον Μαραθώνιο Αθηνών (03.45.46)

και στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης (03.34.52).

-Ντούτση Λαμπρινή για την επίδοσή της στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης (03.39.51).

-Σιώζιου Γεωργία για την επίδοσή της στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης (03.45.47).

Τυχερός της βραδιάς (μιας και του έτυχε το φλουρί) ο Σπαρταθλητής δρομέας του ΣΔΙ Βασίλης Αναγνωστόπουλος.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • silogos dromeon1

Στην όμορφη, ζεστή και γεμάτη με καλή διάθεση εκδήλωση ο σύλλογος  είχε την δυνατότητα να βρεθεί με τα μέλη του , να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις σε πολλά θέματα, αλλά κυρίως να στείλει αισιόδοξα μηνύματα άθλησης και υγείας για την νέα χρονιά που ήδη διανύουμε.

Τα σχεδόν δύο προηγούμενα έτη ήταν πολύ δύσκολα (κυρίως λόγω της πανδημίας) για όλη την κοινωνία μας….για όλο τον κόσμο….. η άθληση όμως απέδειξε  για μια ακόμη φορά ότι είναι πολύτιμος σύμμαχος όχι μόνο για την σωματική αλλά και την ψυχική μας υγεία.

Ο Σ.Δ. Ιωαννίνων με την ευκαιρία της εκδήλωσης, εύχεται το 2022 να είναι μια χρονιά που θα επιστρέψουμε στην πολυπόθητη «κανονικότητα» …..μια χρονιά που η άθληση θα είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και η κάθε δυσκολία που βρέθηκε μπροστά μας το προηγούμενο έτος να μην μας πτοήσει αλλά να μας δυναμώσει για την συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ