Ο Σπύρος Κωνσταντόπουλος με συνδικαλιστικούς φορείς

kon foreis

Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων της περιοχής μας έχει πραγματοποιήσει από την αρχή της τρέχουσας προεκλογικής περιόδου, ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, κ. Σπύρος Κωνσταντόπουλος, καταγράφοντας μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν συγκεκριμένους επαγγελματικούς κλάδους αλλά και κατ’ επέκταση, τομείς της ζωής όλων μας.

Μία από τις τελευταίες ήταν με αντιπροσωπεία της ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων, μια από τις πιο δραστήριες συνδικαλιστικές δυνάμεις της περιοχής μας, από το σημαντικό χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης.

Δέσμευση της ΝΔ είναι η συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και των τομών που στοχεύουν στη βελτίωση της δωρεάν παρεχόμενης δημόσιας εκπαίδευσης, «παιδιά» της οποίας είμαστε όλοι μας, ήταν το μήνυμα του κ. Κωνσταντόπουλου προς τους εκπαιδευτικούς.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • kon foreis1

Εν τω μεταξύ, ο κ. Κωνσταντόπουλος πραγματοποίησε συνάντηση και με εργαζομένους στο ΔΕΔΔΗΕ Ιωαννίνων. Κατά τη συζήτηση με τον Πρόεδρο και με μέλη του συμβουλίου της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, παραρτήματος Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας – η Ένωση είναι μέλος του Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ – καθώς και με άλλο στελεχιακό δυναμικό της Εταιρίας, τονίστηκε μεταξύ άλλων, η αναγκαιότητα πρόσληψης τεχνικού προσωπικού και ειδικά η δυνατότητα ένταξης του κριτηρίου της εντοπιότητας στις προσλήψεις για τις περιοχές Πωγωνίου, Κονίτσης και Μετσόβου. Στα πρακτορεία των περιοχών αυτών υπάρχει μεγάλη υποστελέχωση, όπως επισημάνθηκε.

Τέλος, είναι κοινή η παραδοχή αφενός για την ανάγκη έργων συντήρησης των δικτύων στα πιο ορεινά σημεία του Νομού Ιωαννίνων, προκειμένου να αποφεύγονται οι πολύωρες ή και πολυήμερες ενίοτε διακοπές ρεύματος κατά τις δύσκολες μέρες του χειμώνα και αφετέρου για τη δυνατότητα σύνδεσης περισσότερων έργων ΑΠΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ