Ο Σπάρτακος έκοψε πίτα και βράβευσε τους αθλητές του

pita spartakou

pita spartakou

Ο Σπάρτακος Ιωαννίνων, σε μια λιτή, ζεστή και οικογενειακή εκδήλωση, η οποία έγινε στην αίθουσα του πολιτιστικού πολυχώρου «Δημ. Χατζής », με την παρουσία δεκάδων αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων και τον γονέων αυτών, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευσε τους αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου που διακρίθηκαν το 2016.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Ταμίας του συλλόγου Απόστολος Τσιμαράκης και άνοιξε ο Πρόεδρος του συλλόγου Αναστάσιος Λάγκας, ο οποίος αναφέρθηκε στις επιτυχίες που είχε στο 2016 και στα προβλήματα του συλλόγου και ευχαρίστησε τους προπονητές, τους αθλητές – αθλήτριες, καθώς και τους γονείς αυτών για την καθημερινή προσφορά στο σύλλογο, όπως και τη ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ για την συνεχή υποστήριξη στον σύλλογο.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν σε διεθνείς και πανελλήνιους αγώνες το 2016, από τους κ.κ., Γεώργιο Παπαδιώτη Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννιτών, τον Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου κ. Κων/νο Μάμαλη, τον πρόεδρο της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ κ. Σπυρίδωνα Πάϊκα, το μέλος της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ κ. Βλάση Παπαχρήστου, τον εκπρόσωπο τύπου της ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ Κ. Ιωάννη Κείσογλου και τον επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου Κατοίκων και Φίλων Κάστρου κ. Στέφανο Βασιλειάδη οι οποίοι και χαιρέτησαν την εκδήλωση.

Οι αθλητές και αθλήτριες που βραβεύτηκαν είναι: ΄Αρση βαρών οι: Μαρκούλας Γιώργος, Αυδόκης Κων/νος, Μπούμπα Βασιλική, Μπογά ΄Αννα, Μουρατλάρης Νίκος, Μπαλάσκα Σταυρούλα, Ντούτση Γεωργία, Μουρατλάρης Κων/νος, Οσμάνι Ντριλόν, Τζίμας Σπυρίδων, Κρέτσης Φώτιος.

Tζούντο: Καλογήρου Δημήτριος, Καλογήρου Ευάγγελος, Βόσιου Αλεξάνδρα Βασιλείου Θεοφανία, Μάστακας Κων/νος και στίβος η Παδιώτη Αλίκη και Τζαμουράνη Χρυσαυγή.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η τυχερή αθλήτρια που κέρδισε το φλουρί ήταν η Αγγέλη Σοφία, η οποία και κέρδισε τα δώρα των HALL BRANTS του κ. Σιόντη και GYROLAND του κ. Μπαράτσα, καθώς και μια συνδρομή στο Κολυμβητήριο του ΠΕΑΚΙ προσφορά της Επιτροπής Διοίκησης αυτού. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ