Ο Σωκράτης Μάλαμα τραγουδά στα Γιάννινα

MALAMAS_SΜετά από μία επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία και sold out εμφανίσεις στην Αθήνα και τις περισσότερες πόλεις, ο Σωκράτης Μάλαμας αρχίζει τις χειμερινές του εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με ανανεωμένο σχήμα και νέο πρόγραμμα. Μια στάση θα κάνει και στα Γιάννενα την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, για μία εμφάνιση στο Boxx Live Stage.

Με τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Φώτη Σιώτα στο βιολί και την βιόλα, τον Κυριάκο Ταπάκη στο μπουζούκι και στο λαούτο θα παρουσιάσει ένα καθαρά ακουστικό πρόγραμμα αυτήν την φορά, με νέες ενορχηστρώσεις.

Οι επιλογές ποικίλουν, η ανάγκη του Σωκράτη αυτήν την φορά ήταν να παίξει και καινούρια κομμάτια, δίπλα σε όσα έχουν κερδίσει επάξια την αγάπη του κοινού του. Ο Σωκράτης ανακάτεψε δημιουργικά τα τραγούδια του και αυτά που αγαπάει ο ίδιος και το αποτέλεσμα είναι να παρουσιάζει ένα πρόγραμμα διαφορετικό και ευφάνταστο.

Ανάμεσα σε άλλα θα ακούσουμε για πρώτη φορά όλα τα κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ του, το “Πέρασμα” σε στίχους Άλκη Αλκαίου. Παράλληλα, ο Σωκράτης Μάλαμας θα παρουσιάσει και ορισμένα αξέχαστα τραγούδια από το σύνολο της ελληνικής δισκογραφίας, στιγμές που ξεχωρίζει και θα τις μοιραστεί με το κοινό του. Πάντα ερμηνευμένα με το προσωπικό του ύφος, θα ξανασυστήσει τραγούδια που όλοι αγαπάμε και όλοι σιγοτραγουδάμε.

Ώρα έναρξης: 22:00. Η προπώληση των εισιτηρίων, η τιμή των οποίων είναι 15 ευρώ, ξεκίνησε. Τα σημεία προπώλησης είναι: Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου (Μιχ. Αγγέλου 6, τηλ.: 26510 64000), ROCK SHOP (Βλαχλείδη 7, τηλ.: 26510 38276) και Ναυτάκια (Γαριβάλδη 1, 26510 28028). Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr, www.tickethouse.gr.Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ