Ο «Σασμός» ήρθε στα Γιάννινα- Τι θα δούμε

sasmos

Ο «Σασμός» ήρθε στα Γιάννινα και η τηλεοπτική σειρά που κρατά τα σκήπτρα της τηλεθέασης ξεκίνησε γυρίσματα στην πόλη. Μαζί με τον σκηνοθέτη, τους παραγωγούς και τους ηθοποιούς, στην πόλη βρίσκεται και ο συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου Σπύρος Πετρουλάκης.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • sasmos2EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • sasmos1

Από την αρχή μέχρι και τώρα ο βασικός κορμός των γυρισμάτων έχει γίνει στην Κρήτη.

Το νησί, τα τοπία του και μαζί οι παραδόσεις, η μουσική και οι γεύσεις του πλημμυρίζουν τις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Epiruspost κάτι ανάλογο θα γίνει και στα Γιάννινα αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Όλα ξεκινούν όταν η Μαρίνα και η Αργυρώ –δύο βασικές πρωταγωνίστριες- φεύγουν από την Κρήτη και καταλήγουν στα Γιάννινα προκειμένου να βρουν καταφύγιο.

Τα γεγονότα τις προλαβαίνουν και οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες. Στη σειρά –όπως αναφέρουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Epiruspost- μπαίνουν νέοι χαρακτήρες. Μεταξύ αυτών δύο αδέλφια, αργυροχρυσοχόοι στα Γιάννινα.

Μία μοιραία συνάντηση θα φέρει τις δύο πρωταγωνίστριες κοντά στο θάνατο…

Αυτά κι άλλα πολλά θα συμβούν.. Για την σειρά έχει γραφεί ήδη Ηπειρώτικη μουσική, θα ακουστούν μοιρολόγια και φυσικά θα προβληθούν οι πιο ωραίες γωνιές της πόλη των Ιωαννίνων αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ