«Ο πρώην αντιδήμαρχος μου…»

tsirogiannis siafakas

Με ένα άρθρο που το χαρακτηρίζει παρέμβαση ο νυν δήμαρχος Άρτας εξαπολύει δριμύτατη επίθεση στον βασικό του αντίπαλο και διατηρεί το κλίμα τοξικότητας που χαρακτηρίζει την εκλογική αναμέτρηση στην πόλη.

Ο Χριστόφορος Σιαφάκας υπήρξε για αρκετά χρόνια αντιδήμαρχος στη δημοτική αρχή Τσιρογιάννη. Μέχρι που παραιτήθηκε, ανεξαρτητοποιήθηκε και στην πορεία τέθηκε επικεφαλής νέας παράταξης.

Έκτοτε συγκεντρώνει συχνά πυκνά τα βέλη του Χρήστου Τσιρογιάννη με αποκορύφωμα το άρθρο που στάλθηκε στα μέσα ενημέρωσης.

Ένα άρθρο που σκοπό έχει να αποδομήσει τον πρώην αντιδήμαρχο, τον οποίο χαρακτηρίζει διαχειριστή και διεκπεραιωτή!!!

«Δεν θα κρυφτώ, θα μιλήσω με στοιχεία και ονόματα. Στις εκλογές που έρχονται κατεβαίνουν 4 συνδυασμοί. Σ’ αυτούς οι δύο επικεφαλής έχουν θητεύσει σε θέσεις ευθύνης: ο υπογράφων ως Δήμαρχος και ο πρώην Αντιδήμαρχός μου, ο οποίος έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού, Αντιδήμαρχος για την Αξιοποίηση της Δημοτικής Περιουσίας, Αντιδήμαρχος για την Κοινωνική Μέριμνα. Σε κρίσιμους δηλαδή τομείς, είχαμε έναν Αντιδήμαρχο που ναι μεν μπορούσε να λειτουργήσει διεκπεραιωτικά, αλλά δεν είχε όραμα, δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες, δεν είχε τη διάθεση να σπρώξει ο ίδιος τα πράγματα παρακάτω. Το όποιο καλό έργο έχει να επιδείξει, οφείλεται στο γεγονός πως ήταν ένας διαχειριστής, ο οποίος υπό την καθοδήγησή μου, έφερε εις πέρας κάποιο έργο. Ένας διεκπεραιωτής, αλλά όχι ένας εμπνευσμένος επικεφαλής. Είναι αυτές οι ιδιότητες και συμπεριφορές που θέλουμε να έχει ο Δήμαρχος μας;» αναρωτιέται ο Χρήστος Τσιρογιάννης..

Προφανώς την απάντηση θα την δώσει ο Χριστόφορος Σιαφάκας..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ