Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου για την αύξηση των κρουσμάτων

dimitriou dimitris

Την αύξηση του επιπέδου ατομικής ευθύνης ζητά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων στο Νομό.

Όπως σημειώνει σε γραπτή του δήλωση θα πρέπει να φροντίσουμε όλοι και ο καθένας να προστατέψει τον εαυτό του και τους συνανθρώπους μας.

«Δυστυχώς για όλους μας, παρά τους συνεχομένους εμβολιασμούς αλλά και το ποσοστό ανοσίας που δημιουργήθηκε σε μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας που νόσησε, ο ιός βρίσκεται ακόμη δίπλα μας και δεν θα πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να εφησυχάζουμε.

Ας φροντίζουμε όλοι μαζί, Πολίτες, Επιχειρηματίες, Εργαζόμενοι να διαφυλάξουμε έστω αυτή την κανονικότητα που ζούμε σήμερα, ας χτίσουμε όλοι μαζί το δικό μας τείχος ανοσίας απέναντι στον ιό, ας μη δείξουμε χαλαρότητα και ας προσπαθήσουμε να συμπεριφερθούμε με μεγαλύτερη και απόλυτη  σοβαρότητα αυτές  τις κρίσιμες ώρες.

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων θεωρεί ότι μόνο όλοι μαζί θα κερδίσουμε πίσω όλα όσα έχουμε χάσει, ας μη δώσουμε καμία ευκαιρία στον ιό να μας οδηγήσει σε πισωγυρίσματα και σε καταστάσεις δύσκολες από κάθε άποψη για όλους μας.

Ας ακούσουμε τους ειδικούς, τους επιστήμονες της υγείας  της παγκόσμιας κοινότητας και ας μην αποφασίζουμε ή  το πώς θα λειτουργούμε ή αν θα εμβολιαστούμε  από ανυπόστατα «δήθεν» ιατρικά άρθρα και απόψεις του διαδικτύου που δεν ανήκουν σε πιστοποιημένους ιστοτόπους  και δεν γράφονται και αναλύονται από τους πλέον ειδικούς.

Ας συνεχίσουμε με γρήγορους ρυθμούς τους εμβολιασμούς μας και ας μη δώσουμε καμία ευκαιρία στο ιό να παραμείνει «ζωντανός», ας μείνουμε όρθιοι όλοι μας απέναντι του και ας μη χάσουμε άδικα άλλους συνανθρώπους μας» τονίζει στη δήλωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ