Ο πολιτισμός ενώνει..

Μία ακόμη ανάρτηση με νόημα από τον αντιδήμαρχο Ιωαννίνων Νίκο Γκόλα. Ο Νίκος Γκόλας έχει καταθέσει το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στο Νομό Ιωαννίνων και θεωρείται από πολλούς ως ένας απ’ αυτούς που θα έχουν βέβαιη θέση.

Η παρουσία του στα κοινωνικά δίκτυα είναι φειδωλή και επιλεκτική, πράγμα που την κάνει να ξεχωρίζει.

Έτσι μετά την συγκέντρωση φίλων του στην οποία παραβρέθηκε προ αρκετών ημερών, τώρα διάλεξε το Μουσείο Αργυροτεχνίας για να στείλει ένα άλλο μήνυμα..

Να πει πως «ο πολιτισμός ενώνει»… και το τεκμηριώνει με το ακόλουθο σχόλιο: «Ο πολιτισμός έφερε στον ίδιο χώρο ανθρώπους από διαφορετικές αφετηρίες. Κι από διαφορετικούς τόπους. Απέδειξε όμως για μία ακόμη φορά ότι αποτελεί το πεδίο που ενώνει. Το πεδίο στο οποίο μπορούμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε, να αξιοποιήσουμε πλεονεκτήματα και να εμβαθύνουμε την συνεργασία. Στο Μουσείο Αργυροτεχνίας με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς Σοφία Στάικου, την βουλευτή και πρώην Υπουργό Όλγα Κεφαλογιάννη και τον βουλευτή Ιωάννης Στέφος πίσω από τον φωτογραφικό φακό! Είπαμε.. Ο πολιτισμός ενώνει!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ