Ο πόλεμος των αδρανών στο λιμάνι…

Hgoumenitsa n

Hgoumenitsa n

Ο πόλεμος των αδρανών φαίνεται ότι ξεσπά στην Θεσπρωτία… Αφορμή η θετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας για την κατασκευή προβλήτας φόρτωσης – εκφόρτωσης αδρανών υλικών στη θέση Όρμο Τσιμέντα Λαδοχωρίου.

Μετά την απόφαση αυτή, ο Πρόεδρος του Λαδοχωρίου επιτίθεται κατά πάντων, κυρίως όμως εναντίον του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη, ο οποίος συμφώνησε όπως και άλλοι περιφερειακοί σύμβουλοι..

Βέβαια δεν είναι λίγοι αυτοί που πίσω από την επίθεση του Προέδρου βλέπουν τον δήμαρχο Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλο.. Άλλωστε στις σχέσεις δημαρχείου και Περιφερειακής Ενότητας φυσάνε πολλά μποφόρ εδώ και καιρό!

Άλλοι πάλι τονίζουν με νόημα ότι οι αντιδράσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας στην νέα επένδυση και στην δραστηριότητα που πρόκειται να αναπτυχθεί, δεν έχουν ως κίνητρο την ευαισθησία για το περιβάλλον… Εξάλλου αυτή δεν αποδεικνύεται στην καθημερινότητα και δεν αποτυπώνεται στην εικόνα της πόλης.

Τα κίνητρα φαίνεται ότι είναι άλλα και σχετίζονται με μονοπωλιακές καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί εδώ και χρόνια και αφορούν μάλιστα κι όμορο δήμο!

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ