Ο πόλεμος συνεχίζεται.. ΦΟΔΣΑ: Δεν θα παρακολουθήσουμε τον κατήφορο του Περιφερειάρχη

fodsa (1)

Η επόμενη μέρα στη διαχείριση των απορριμμάτων δεν θα είναι εύκολη. Και ο πόλεμος μεταξύ Περιφέρειας και ΦΟΔΣΑ δεν φαίνεται να λήγει.

Κι αυτό είναι μόνο το ένα σκέλος. Το δεύτερο αφορά τον ίδιο τον ΦΟΔΣΑ ο οποίος δεν συγκεντρώνει την εμπιστοσύνη όλων των μελών του ακόμη και ορισμένων που στήριξαν με την ψήφο τους την πρόταση να περιέλθει στον ίδιο το εργοστάσιο.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης αντέδρασε με πολύ έντονο ύφος στην απόφαση και βαρείς χαρακτηρισμούς για την Διοίκηση του ΦΟΔΣΑ.

Διαβάστε αναλυτικά

Στις δηλώσεις αυτές αντέδρασε εξ ίσου έντονα ο Αναγκαστικός Σύνδεσμος με ανακοίνωση που υπογράφεται από τον Πρόεδρό του Νίκο Καλαντζή.

Ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για κατήφορο του Περιφερειάρχη.

«Η διοίκηση του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις συκοφαντικές και προσβλητικές δηλώσεις του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριμάνη, που αφορούσαν τα μέλη της και δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να προσβάλλει την αξιοπρέπεια των αιρετών μελών της, με εκφράσεις όπως «μια κλίκα που λέγεται διοίκηση του ΦΟΔΣΑ» και «να μην είναι υπάλληλοι κανενός κυκλώματος».

Πιστή στις δημοκρατικές αρχές της και στην εφαρμογή των νόμων, δεν θα παρακολουθήσει τον κατήφορο των δηλώσεων του Περιφερειάρχη και θα συνεχίσει να λαμβάνει τις αποφάσεις της σεβόμενη την αρχή της πλειοψηφίας των συλλογικών της οργάνων, βασική αρχή της δημοκρατίας.

Όλοι κρινόμαστε από τους πολίτες.

Η διοίκηση του Φορέα θα συνεχίσει να εργάζεται για το καλό των ηπειρωτών με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι τους, επιτελώντας υπεύθυνα το έργο το οποίο έχει αναλάβει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων για τις οποίες οι θεσμοί του ελληνικού κράτους την έχουν καταστήσει υπεύθυνη» αναφέρεται στη δήλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ