Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου για την ίδρυση ψηφιακής τράπεζας

natech peireios

Σημαντική χαρακτηρίζει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης την δημιουργία ψηφιακής τράπεζας με την καθοριστική συμμετοχή της εταιρείας Natech που εδώ και δύο δεκαετίες περίπου ιδρύθηκε στα Γιάννινα.

Στη δήλωσή του ο Περιφερειάρχης αναφέρει:

«Ως Περιφερειακή Αρχή αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση που μια Ηπειρωτική Εταιρεία Υψηλής Τεχνολογίας η NATECH A.E. των αδελφών Ναυρόζογλου συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία ψηφιακής Τράπεζας Πειραιώς (ΒankTech), η οποία θα έχει μάλιστα έδρα τα Ιωάννινα. Καλωσορίζουμε την πρωτοβουλία αυτή, η οποία αναδεικνύει το επιστημονικό δυναμικό της περιοχής, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και συμβάλει στην γενικότερη ανάπτυξη του τόπου μας.  

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για το  Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας, το οποίο έχει δρομολογήσει η Περιφέρεια,  να υποστηρίξει  εκτός της  φιλοξενίας μεγάλων ξένων εταιριών και τις υφιστάμενες εταιρείες  που έχουν  έδρα την Ήπειροοι οποίες επίσης αναπτύσσονται με επιτυχία διεθνώς, προσφέροντας προστιθέμενη αξία στον τόπο μας και βεβαίως τις θυγατρικές τους εταιρείες, ειδικά όταν αυτές ιδρύονται με έδρα τα Ιωάννινα (όπως η ως άνω νεοσύστατη εταιρεία).

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο εγχείρημα και η Περιφέρεια Ηπείρου θα είναι στη διάθεση τους για να παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια που θα απαιτηθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ