Ο Πάγκαλος αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους του!!!

pagkalos thΑδυναμία να καταβάλει τους φόρους που οφείλει δηλώνει ο Θόδωρος Πάγκαλος. Σε συνέντευξή του στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής», ο πρώην αντιπρόεδρος επί κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, απαντώντας στο ερώτημα αν κατάφερε τελικά να πουλήσει κανένα ακίνητο, όπως έλεγε, για να πληρώσει τα χαράτσια της ΔΕΗ, απάντησε: «Χωρίς καμία διάθεση χιούμορ, αυτήν τη στιγμή είμαι σε αδυναμία να καταβάλω φόρους που οφείλω. Πουλώ ακίνητα, αλλά κανείς δεν αγοράζει».

Να θυμίσουμε ότι, σε συνέντευξή του τον Σεπτέμβριο του 2011, ο Θόδωρος Πάγκαλος δήλωνε αδυναμία καταβολής του ειδικού τέλους ακινήτων και αποκάλυπτε ότι αναζητούσε αγοραστές για την ακίνητη περιουσία του, προκειμένου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Πάγκαλoς, αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, επαναλαμβάνει ότι δύο είναι τα κύρια θέματα για την παράταξη: «Γνωρίζω τι θα πω εγώ στο συνέδριο. Δεν ξέρω τι θα πουν οι υπόλοιποι ούτε ποιους θα έχει η πλειοψηφία. Τα συνέδρια των κομμάτων συζητούν τα πάντα και το θέμα ηγεσίας αν τεθεί. Δεν είναι όμως αυτό το κύριο θέμα αυτήν τη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ. Τα κύρια θέματα είναι δύο: Η κατάργηση του σταυρού προτίμησης και η υιοθέτηση νέου εκλογικού συστήματος μικτού χαρακτήρα, η τροποποίηση ριζικά του τρόπου λειτουργίας και η λήψη αποφάσεων στο κόμμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ