Ο «Όμιλος» επέστρεψε στην κανονική του λειτουργία

omilos

Το Πάρκο Ναυτικού Ομίλου, γνωστό σε όλους ως «Όμιλος» επιστρέφει στην κανονική του λειτουργία μετά την αυτόβουλη αναστολή και την πιστή τήρηση του προβλεπόμενου υγειονομικού πρωτοκόλλου covid 19, το οποίο φρόντισε να διαθέτει από την αρχή της πανδημίας, ώστε να εξασφαλίσει την προστασία των πελατών και του προσωπικού της, σύμφωνα με την σχετική οδηγία του Υπουργείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση όλες οι ενέργειες όπως η αναστολή λειτουργίας, η διενέργεια τεστ και οι απολυμάνσεις έγιναν με πρωτοβουλία των ανθρώπων, των υπεύθυνων του Ομίλου και υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες και την συνεργασία των αρμόδιων αρχών.

Ο Όμιλος κάνει γνωστό ότι υποβλήθηκε σε τεστ το σύνολο του προσωπικού του. Τα τεστ έγιναν από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Χατζηκώστα.

Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά για το σύνολο και των 40 μελών της οικογένειας του Πάρκου Ναυτικού Ομίλου.

«Τους συγχαίρουμε για την ατομική ευθύνη που επέδειξαν και τους καλωσορίζουμε πάλι, πίσω στην εργασία τους, πιστοποιημένους και υγιέστατους.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το ιατρικό προσωπικό των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων της πόλης μας, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχουν καθημερινά και σιωπηρά. Να εξάρουμε τον ρόλο και την συνδρομή του κ. Περιφερειάρχη, της Περιφέρειας Ηπείρου και των στελεχών της για την αποτελεσματικότητα και τον υπέρ του δέοντος επαγγελματισμό που επέδειξαν, καθώς και τα στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την άψογη διαχείριση ενός τόσο σημαντικού ζητήματος, που άπτεται της Δημόσιας υγείας» σημειώνεται σε ανακοίνωση της επιχείρησης.

Το Πάρκο Ναυτικού Ομίλου επέστρεψε στην κανονική του λειτουργία και μάλιστα χωρίς το αυτονόητο βάρος της οποιασδήποτε «υπόνοιας».

«Αντιθέτως, οι έλεγχοι, τα τεστ, οι απολυμάνσεις και οι εν γένει διαδικασίες πρόληψης και ελέγχου, μας παρέχουν πιστοποιημένο επίπεδο υγιεινής για το προσωπικό και τους χώρους μας και μας γεμίζουν με την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, ώστε να σας παρέχουμε με άνεση, ασφαλείς υπηρεσίες, στο υψηλότερο πάντα επίπεδο.

Ευχαριστούμε τα Μ.Μ.Ε. της Ηπείρου για τον τρόπο που εκφράστηκαν αναφορικά με τις ενέργειές μας από την πρώτη στιγμή, καθώς και όλους τους φίλους και τις φίλες μας που με όλους τους τρόπους επικοινωνίας, εκδήλωσαν προς το Πάρκο Ναυτικού Ομίλου την υποστήριξή τους με πρωτοφανή ένταση», καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ