Ο ΟΛΗΓ αναβαθμίζει εγκαταστάσεις στο Δρέπανο

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, έχει προβεί σε μια σειρά παρεμβάσεων, σε όλο το μήκος της ζώνης ευθύνης του με στόχο την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των χώρων αυτών, προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής μας.

 Για την παρούσα Διοίκηση, η υποχρέωση αυτή απορρέει από την ηθική δέσμευση του Φορέα μας προς την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται, όπως σημειώνει σε σχετική του ανακοίνωση.  

Στην περιοχή του Δρεπάνου, ο Οργανισμός, επισκευάζει τα δυο καταστήματα και τις δημόσιες τουαλέτες, που βρίσκονται πλησίον αυτών, ώστε να είναι και πάλι επισκέψιμες. Επιπλέον πρόκειται να τοποθετήσει νέες στάσεις λεωφορείου, νέες ντουζιέρες, κάδους επί της παραλίας, να γίνει επισκευή ή ανακατασκευή των πύργων ναυαγοσωστών και να τοποθετηθούν ξύλινες κατασκευές όπου θα μπορούν να αλλάζουν οι λουόμενοι.

Ο Οργανισμός Λιμένα Ηγουμενίτσας, είναι κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και οικονομικός φορέας που δραστηριοποιείται στον Δήμο Ηγουμενίτσας και με αυτό του το ρόλο έχει συμβάλει και θα συνεχίσει να συμβάλει στην ανάπτυξη της πόλης μας. Αυτός ο σκοπός θέτει τον ΟΛΗΓ στο πλευρό του Δήμου Ηγουμενίτσας, συμπαραστάτη και αρωγό του και όχι απέναντι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ