Ο Νάσος Αλευράς για το ΠΑΣΟΚ Άρτας

pasok1Ο Νάσος Αλευράς, είναι το κεντρικό στέλεχος, που ανέλαβε την προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ στο νομό Άρτας και έρχεται την Κυριακή το πρωί, για να συντονίσει την συζήτηση, για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ειδοποιήθηκε να ενημερώσει όλα τα μέλη και στελέχη, να βρεθούν την Κυριακή το πρωί στις 10 στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΚΡΟΝΟΣ, όπου θα τεθεί σε συζήτηση το σχέδιο αναδιοργάνωσης του κόμματος, εν όψει και των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η προσπάθεια κινητοποίησης μελών και στελεχών της περιοχής, είναι πολύ δύσκολη. Όσοι έχουν αναλάβει να ειδοποιήσουν τα μέλη του κόμματος, εισπράττουν αρνητικές απαντήσεις και απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα λίγοι θα είναι αυτοί που θα βρεθούν την Κυριακή στην διαδικασία που έχει προγραμματίσει το ΠΑΣΟΚ.

Υπάρχει και άλλη μια κατηγορία στελεχών του κόμματος, που δηλώνουν ότι θα πάρουν μέρος στην συνάντηση, όχι γιατί αποφάσισαν να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ αυτή την φορά, αλλά για να καταθέσουν την αγανάκτησή τους, για το… χάλι στο οποίο έφτασε το ΠΑΣΟΚ, θέλοντας να δείξουν και ποιοι (και σε εθνικό επίπεδο και τοπικά) έχουν τις ευθύνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ