Ο Λεωνίδας Τσιαντής πρόεδρος στον Πτηνοτροφικό

PTHNOTROFIKOSΟι εκλογές έγιναν, το προεδρείο βγήκε και τώρα είναι ώρα για δουλειά στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας.

Στις εκλογές εκλέχτηκαν οι Λεωνίδας Τσιαντής με 98 ψήφους, Δημήτρης Πετανίτης με 75 ψήφους, Δημήτρης Φούντας με 56 ψήφους, Σωτήρης Παπαγεωργίου με 49 ψήφους, Παύλος Μίχας με 28 ψήφους, Λάμπρος Γιαννάκης με 26 ψήφους και Γιώργος Δημολένης με 23 ψήφους.

Στην κατανομή των αξιωμάτων που έγινε στην συνέχεια πρόεδρος εξελέγη ο Λεωνίδας Τσιαντής, αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Πετανίτης, γενικός γραμματέας ο Δημήτρης Φούντας, ταμίας ο Σωτήρης Παπαγεωργίου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι οι Παύλος Μίχας, Λάμπρος Γιαννάκης και Γιώργος Δημολένης.

Με γνώση των μεγάλων ευθυνών που ανέλαβε η νέα διοίκηση του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, ο πρόεδρός του Λεωνίδας Τσιαντής, επισημαίνει πως από δω και στο εξής στην προσπάθεια που θα γίνει αφορά και τα μέλη της οργάνωσης και τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία, οι εκπρόσωποι της οποίας θα πρέπει να ευαισθητοποιηθούν και να κινηθούν παράλληλα με τον συνεταιρισμό, ώστε να γίνει και πάλι αυτό το που ήταν και με δεδομένο ότι θα έχει προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Πέραν των αποτελεσμάτων που καταγράψαμε και την κατανομή των αξιωμάτων που έγινε, το μεγάλο θέμα, που συζητείται ευρέως στα διάφορα στέκια, είναι ο μικρός αριθμός ψήφων, που έλαβε στις εκλογές, ο πρώην πρόεδρος του Συνεταιρισμού Παύλος Μίχας. Έλαβε μόνο 28 σταυρούς προτίμησης, την στιγμή που ο πρόεδρος και πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Λεωνίδας Τσιαντής, έλαβε 98 σταυρούς προτίμησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ