Ο Κώστας Μπουραντάς πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου

MPOYRANTASΟ αρτινός καθηγητής Αιματολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Κώστας Μπουραντάς, είναι ο πρώτος πρόεδρος του ΔΣ του ΤΕΙ Ηπείρου, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η νεοεκλεγείσα διοίκηση του ιδρύματος.

Απομένει να αποφασιστεί και το ποιοι θα αποτελούν τα υπόλοιπα τρία μέλη της διοίκησης, που μαζί με τα πέντε εκλεγμένα μέλη του ΤΕΙ, θα αποτελούν τη νέα διοίκηση του ιδρύματος.

Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με το νέο νόμο, για την λειτουργία των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, τις διοικήσεις αποτελούν πέντε μέλη προερχόμενα απ’ το ίδρυμα και τέσσερα εξωτερικά μέλη, εκ των οποίων εκλέγεται ο πρόεδρος, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο καθηγητής Ιατρικής Κώστας Μπουραντάς.

Αναμένεται νέα συνεδρίαση των εσωτερικών μελών της διοίκησης του ΤΕΙ Ηπείρου, στην οποία θα αποφασιστεί και ποια θα είναι τα υπόλοιπα τρία εξωτερικά μέλη της διοίκησης του ΤΕΙ Ηπείρου. Υποψήφιοι για τις τρεις αυτές θέσεις είναι δέκα οχτώ, εκ των οποίων οι περισσότεροι κατάγονται απ’ τα Ιωάννινα.

Υποψήφιοι για τις τρεις θέσεις εξωτερικών μελών της διοίκησης είναι οι: Γεώργιος Κρανάς εφοριακός πρώην δήμαρχος Παμβώτιδας Ιωαννίνων, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Κώστας Καρακώστας υπάλληλος του ΤΕΙ και πρώην δήμαρχος Ηρακλείας, Ιωάννης Φίλης, Φρίξος Τριάντης, Χρήστος Ρούκος, Δημήτρης Παπαγιάννης ιδιοκτήτης εταιρείας ΒΙΚΗ ΑΕ, Σπυρίδων Μπαλαμπέκος Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Ηπείρου, Χρήστος Ντζούνης, Σπυρίδων Πανταζής αρχιτέκτων, προϊστάμενος Εφορείας Νεωτέρων Μνημείων, Δημήτριος Λέκας, Γεώργιος Λυριτζής, Χρήστος Οικονομίδης πρώην διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, Απόστολος Τρομπούκης εκπαιδευτικός, Λεωνίδας Παναγιωτόπουλος, Δημήτρης Βάσσος προϊστάμενος Κτηνιατρικής και Αθανάσιος Λάμπρος υπάλληλος ΟΤΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ