Ο Καμμένος, τα στρατόπεδα, οι δήμαρχοι και το νταβατζιλίκι!

KAMENOS MOL4

KAMENOS MOL4

Μέτωπο με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους δημάρχους ανοίγει ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος με αφορμή την παραχώρηση των στρατοπέδων… Και το άνοιξε το μέτωπο κατά την διάρκεια της συνέντευξης στη ΔΕΘ όταν ξεκαθάρισε ότι οι δήμοι μπορούν να πάρουν τα στρατόπεδα αλλά… νταβατζιλίκι όχι!!

Πρέπει να πληρώσουν… Να καταβάλλουν δηλαδή το 5% της αντικειμενικής αξίας, όπως προβλέπεται και στον σχετικό νόμο, ο οποίος παρέχει αυτή την δυνατότητα.

“O νέος νόμος που ψηφίστηκε δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να δώσει το 5% της αντικειμενικής αξίας των στρατοπέδων και να παραχωρηθεί για 99 χρόνια.

Υπάρχουν τοπικές κοινωνίες που δεν το θέλουν. Να σας πω κάτι και λυπάμαι γι αυτό όπως με το Δήμαρχο Σερρών…. Παρότι συμφωνήσαμε για το χώρο που θα πολεοδομήσει, έρχεται τώρα και λέει δεν θέλω για 99 χρόνια, θέλω να μου το χαρίσεις.

Βεβαίως και εμείς θέλουμε να αξιοποιηθούν τα στρατόπεδα από τις τοπικές κοινωνίες,…. αλλά νταβατζιλίκι να το πάρει από το Ταμείο των στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων αντί για 99 χρόνια, κατά κυριότητα και να μη δώσει τίποτα , δεν γίνεται. Έχω την υποχρέωση να προστατεύσω τις Ένοπλες Δυνάμεις…..”, ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Καμμένος και ήδη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ανάβουν φωτιές.

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ