Ο Κ. Κυρίτσης για τις δηλώσεις Ριζόπουλου

k kiritsis

Η ανάρτηση που έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων και υποψήφιος με την παράταξη του Στέφανου Ζούμπα Κώστας Κυρίτσης αποτελεί την μοναδική μέχρι στιγμής αντίδραση στις δηλώσεις του επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου Σπύρου Ριζόπουλου.

Ο Κώστας Κυρίτσης σημειώνει ότι το επίσημο ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του βρίσκονται διαχρονικά απέναντι στον περιφερειάρχη για πολιτικούς και ιδεολογικούς λόγους καθώς και λόγω διαφορετικών αξιών και αρχών.

«Ο Επικεφαλής των “Οριζόντων” αφού απέτυχε στην περιβόητη διεύρυνση στελεχών και στην όποια προσπάθεια πραγματοποίησε για να ηγηθεί ενός διευρυμένου ψηφοδελτίου αποκάλυψε δήθεν “εγγυήσεις” του ΠΑΣΟΚ προς το πρόσωπό του  σε χρόνο που το ΠΑΣΟΚ δεν είχε προχωρήσει σε εσωκομματικές εκλογές και νέο αρχηγό  πόσο  δε μάλλον σε συζητήσεις για επικεφαλής αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων.

Όσο  και να προσπαθεί να μειώσει το ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του να του υπενθυμίσουμε ότι δεν ανακαλύψαμε την αγάπη και την αγωνία μας για την Ήπειρο χθες και δεν κάνουμε αγώνα ανατροπής του σημερινού Περιφέρειαρχη την τελευταία  4ετια, και μιας και μιλησε για εξαπτερυγα να του υπενθυμίσουμε ότι δεν είμαστε εμείς αυτοί που  συναγωνιζόμαστε τον Α. Καχριμανη , σε αρτοκλασιες, ασπασμους εικόνων και σταυροκοπηματα σε θρησκευτικές γιορτές.

Πάρολ’ αυτα του ευχόμαστε καλή επιτυχία και ελπίζουμε στα επόμενα βίντεο της παράταξης του να τον ακολουθούν περισσότεροι των 4αρων ανθρώπων και να μη μείνει μόνος με μια σφραγίδα παράταξης στο χέρι έως την ημέρα των εκλογών» αναφέρει στην ανάρτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ