Ο Ηπειρώτης με τα διαμερίσματα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

diamerismata smponias

Ο Γιώργος Σμπόνιας είναι Ηπειρώτης επιχειρηματίας και ο άνθρωπος με τα πιο προσεγμένα διαμερίσματα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Κατάγεται από τα Καναλάκι και ασχολείται από το 2012 ενεργά με τον τουρισμό. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια ως  ιδιοκτήτης σε καταλύματα τύπου AirBnB σε Ακρόπολη Πλάκα και Κουκάκι. 

Έχοντας ταξιδέψει ανά τον κόσμο, συσσώρευσε εμπειρίες ενδιαφέρουσες.

Δε θα μπορούσε όμως να μη διαφημίζει σε κάθε ευκαιρία τον τόπο καταγωγής του. Η Ήπειρος είναι από τις περιοχές της Ελλάδας που προσφέρεται για διακοπές κάθε στιγμή του χρόνου στα εντυπωσιακής ομορφιάς μέρη της.

Ο ίδιος θεωρεί ότι δεν αξιοποιούμε στο έπακρο το ταλέντο της χαρακτηριστικής Ηπειρώτικης φιλοξενίας. Εξού και η Ήπειρος διαθέτει, συγκριτικά με άλλες περιφέρειες της Ελλάδας, από τα λιγότερα επιπλωμένα διαμερίσματα τύπου AirBnB. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην αναδεικνύεται τουριστικά η περιοχή, όσο πραγματικά θα μπορούσε.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • diamerismata smponias1

«Το μικρόβιο της φιλοξενίας υπήρχε μέσα μου από μικρή ηλικία. Αυτό το μικρόβιο λοιπόν το έκανα επάγγελμα. Δεν υπάρχει χωριό σε όλη την Ευρώπη που να μην προσφέρει έστω ένα διαμέρισμα τύπου AirBnB για να μπορεί ο ταξιδιώτης να διανυκτερεύσει. Αντιθέτως, στην Ήπειρο υπάρχουν πάρα πολλά μέρη όπου δε διατίθενται επιπλωμένα διαμερίσματα για διανυκτέρευση. Επίσης, τους καλοκαιρινούς μήνες δεν υπάρχουν αρκετές κλίνες, ειδικά στις παραθαλάσσιες περιοχές, για να μπορέσουν να φιλοξενηθούν περισσότεροι τουρίστες.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • smponias giorgos

Σίγουρα υπάρχει κάποια κινητικότητα αλλά δεν είναι αρκετή. Θα ήταν κρίμα να μην αξιοποιηθεί και να μην παρέχεται και αυτή η δυνατότητα στους τουρίστες, πόσο μάλλον τώρα που η πρόσβαση στην Ήπειρο με τους νέους δρόμους έχει γίνει τόσο πολύ ευκολότερη σε σύγκριση με παλαιότερα. Ελπίζω να έχουμε υγεία και μελλοντικά να μπορέσω να ασχοληθώ και επαγγελματικά με τον τουρισμό στον τόπο μου. Θέλω πάρα πολύ να δω την Ήπειρο μεταξύ των κορυφαίων προορισμών της χώρας μας. Έχουμε όλα τα εχέγγυα».EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • diamerismata smponias2

Ο Γιώργος Σμπόνιας έχει δημιουργήσει στην Αθήνα τα τελευταία δυόμιση χρόνια, σε μια δύσκολη περίοδο για τον τουρισμό σε όλο τον κόσμο, οκτώ επιπλωμένα διαμερίσματα με συνολικά 30 κλίνες. Διαμερίσματα τύπου AirBnB στον πεζόδρομο της Ακρόπολης στα σοκάκια της Πλάκας καθώς και στο Κουκάκι. Τα διαμερίσματα αυτά είναι από 25 – 60τμ.

INFO

Ενοικιαζόμενα καταλύματα

Ακρόπολη , Πλάκα , Κουκάκι

Κιν. : 6907460390

FB: Check Point Athens

Instagram: check_point_athens

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ