Ο Γιώργος Γεωργιάδης με την παράταξη της Τατιάνας Καλογιάννη

georgiadis giorgos

Υποψήφιος με την παράταξη Ιωάννινα 2023 της Τατιάνας Καλογιάννη είναι ο φαρμακοποιός Γιώργος Γεωργιάδης. Γιος του πρώην δημάρχου και πρώην βουλευτή Θεόδωρου Γεωργιάδη και με βαθύ το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Αποφοίτησε από τη Ζωσιμαία Σχολή και σπούδασε Φαρμακευτική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μετά το πέρας των μεταπτυχιακών σπουδών, εργάστηκε στην Αθήνα ως Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας σε εργαστήριο φαρμακευτικών αναλύσεων. Το 2007 επέστρεψε στα Ιωάννινα, και έκτοτε εργάζεται ως υπεύθυνος επιστήμονας φαρμακοποιός στο φαρμακείο που διατηρεί στο κέντρο της πόλης.

Είναι εταίρος της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών (Ε.Η.Μ.), μέλος της Πανελληνίας Ένωσης Φαρμακοποιών (Π.Ε.Φ.) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κλινικών Φαρμακοποιών (European Society of Clinical Pharmacists – E.S.C.P.).

Στις αρχαιρεσίες του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ιωαννίνων (Φ.Σ.Ι) το Νοέμβριο του 2023 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. με τα καθήκοντα του ταμία και του εκπροσώπου τύπου.

Επίσης ασκεί διδακτικό έργο ως καθηγητής Φαρμακευτικής στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. και στα Ι.Ε.Κ. της Δ.ΥΠ.Α. τόσο στην πόλη των Ιωαννίνων όσο και στην ακριτική Κόνιτσα, επιβλέποντας τα εργαστήρια και την πρακτική άσκηση των σπουδαστών της ειδίκευσης Βοηθών Φαρμακείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ