Ο Γιάννης Πάριος στο υπαίθριο της ΕΗΜ!

giannis_parios_5

Μεγάλες συναυλίες θα φιλοξενήσουν αυτό το καλοκαίρι τα Γιάννινα κατά κανόνα στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ.

Το “φαινόμενο Πάριος”, ο πιο ερωτικός τραγουδιστής και συνθέτης της γενιάς του, με τραγούδια αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα, που έχουν μείνει πια στην ιστορία και αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον της Ελληνικής μουσικής, παρουσιάζει σε καλοκαιρινή περιοδεία ανά την Ελλάδα τις καλύτερες στιγμές από τη πλούσια δισκογραφική του πορεία.

Ένας από τους σταθμούς του θα είναι και τα Γιάννινα. Μάλιστα πρόκειται για την πρώτη συναυλία που θα δοθεί στην περιοδεία του ανά την Ελλάδα.

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Με συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί σε μεγάλες μουσικές σκηνές, στάδια και θέατρα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πάντα με μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, κατάφερε να είναι χαραγμένος ανεξίτηλα στη συνείδηση του κοινού, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει, τους στίχους και τη μουσική πολλών από τα οποία έχει γράψει ο ίδιος, και τα οποία έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.

Έχοντας διανύσει 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με συνέπεια, πάθος και αυθεντικότητα, δικαίως αποκαλείται “ο τροβαδούρος του έρωτα”. Όλοι θα πρέπει, έστω μια φορά στη ζωή τους, να βιώσουν την εμπειρία να παραβρεθούν σε συναυλία του και να ακούσουν ζωντανά τον Γιάννη Πάριο. Να δονηθούν από τον εύθραυστο δυναμισμό των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε τραγούδι του, με όχημα την ιδιαίτερη φωνή του. Και να αποχωρήσουν… ερωτευμένοι, άλλοι με το ταίρι τους, άλλοι με τη στιγμή, άλλοι με το “σήμερα”, άλλοι με τη ζωή “που περνά και χάνεται”.

Επί σκηνής τον συνοδεύουν νέοι ερμηνευτές καθώς και 10μελής ορχήστρα

Μαέστρος: Ντίνος Γεωργούτσος

ΙΩΑΝΝΝΑ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Θέατρο Ε.Η.Μ – Φρόντζου

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων:

VIP ΖΩΝΗ (περιορισμένος αριθμός θέσεων έμπροσθεν της σκηνής): 25 €

Λοιπές ζώνες προπώληση: 18 €

Λοιπές ζώνες ταμείο: 20 €

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ