Ο γάτος βρέθηκε νεκρός στον ιμάντα του αεροδρομίου

gatos

Νεκρός μέσα στον ιμάντα των αποσκευών, στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων βρέθηκε ο γάτος τον οποίο είχε μαζί της μία κοπέλα η οποία ταξίδευε αεροπορικώς.

Η περιπέτεια του ζώου είναι πραγματικά απίστευτη και η ιδιοκτήτριά του είναι αποφασισμένη πλέον να προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες.

Όπως η ίδια αναφέρει ταξίδευε με το ζωάκι της για πολλοστή φορά ώστε να πάει στον τόπο των σπουδών της.

Στο γκισέ του αεροδρομίου Ιωαννίνων όπως αφηγείται η ίδια «μια κυρία εκ του προσωπικού μου φέρει ένα χαρτόκουτο (το γνωστό „κλουβί της Aegean“) για να πετάξει ο γάτος μου (ζύγισε…είναι 6,6 kg). Έκρινε λοιπόν αφ’ εαυτού της να μου φέρει το χαρτόκουτο χωρίς να με ενημερώσει για την απόφαση της παρά μόνο όταν την ρώτησα μου είπε ότι το κλουβί δεν χωράει γιατί η πτήση είναι γεμάτη. Προσπάθησα να τον βάλω μέσα ενώ της τόνιζα επανειλημμένα ότι ο γάτος θα βγει από το κουτί. Δεν με άκουσε και όπως ήταν αναμενόμενο αναστατώθηκε και ξεκίνησε να τρέχει σε όλο τον χώρο με αποτέλεσμα να μπει στον χώρο που βρίσκεται ο ιμάντας για τις αποσκευές».

Όλα αυτά συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής. Η αναζήτηση του γάτου απέβη άκαρπη.

Η νεαρή κοπέλα σημειώνει ότι με το ίδιο κλουβί που είχε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων έχει ταξιδέψει πολλές φορές με την ίδια εταιρεία χωρίς ποτέ να υπάρξει πρόβλημα.

«Με το ίδιο κλουβί έχω ταξιδέψει παρά πολλές φορές και σε τσάρτερ και σε άλλων ειδών αεροσκάφη, πάντα με την ίδια εταιρία, ΠΟΤΕ μέχρι στιγμής δεν υπήρξε πρόβλημα. Το κλουβί έχει διαστάσεις ΙΑΤΑ. Όπως ανέφεραν ξέφευγε 4 cm. Για 4 cm προκλήθηκε όλη αυτή η αναστάτωση»…

Μετά από πολλές ώρες αγωνίες η κοπέλα ενημερώθηκε ότι ο γάτος βρέθηκε νεκρός στον ιμάντα αποσκευών και τώρα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ