30 ημέρες, 5.000 χιλιόμετρα, 70 συνταγές και αμέτρητες ιστορίες τόπων και ανθρώπων, σε ένα συγκλονιστικό ταξίδι γνωριμίας με τη μεγαλύτερη οροσειρά της χώρας, μέσα από τη γαστρονομία της.
O «Γαστρονόμος» ταξιδεύει στην Πίνδο για το εορταστικό του τεύχος.
Δύο δημοσιογράφοι και 3 φωτογράφοι διέσχισαν την Πίνδο σε όλο της το μήκος, από τον Γράμμο και τα σύνορα με την Αλβανία, μέχρι τη νότια απόληξη της οροσειράς, στα Τρίκαλα και τα σύνορά τους με την Ευρυτανία, για να καταγράψουν τα βουνίσια μαγειρέματα του χειμώνα και της γιορτής.
Διακεκριμένοι σεφ μαγείρεψαν μαζί με ντόπιους αλλά και έμπειρες μαγείρισσες και μάγειρες και δημιούργησαν εντυπωσιακά πιάτα με τα τοπικά προιόντα.
Ένα μοναδικό αφιέρωμα με πολλές γεύσεις Ηπείρου!