Ο Γ.Γ. Εσωτερικών στα Γιάννινα

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πουλάκης θα είναι εκ των κεντρικών ομιλητών στην ημερίδα που οργανώνεται την Παρασκευή για το πρόγραμμα “Κλεισθένης”.

Η ημερίδα η οποία είναι δεύτερη από τη σειρά των επιμορφωτικών δράσεων που θα υλοποιήσει το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Ε.Κ.Δ.Δ.Α, θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 16/11/2018 στα Ιωάννινα στο Ξενοδοχείο Cazaria (8ο χλμ. Ιωαννίνων-Αθηνών, Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων) κατά τις ώρες 08:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.

Σκοπός της είναι η ενημέρωση και υποστήριξη των Αιρετών Στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄και Β΄βαθμού, καθώς και των υψηλόβαθμων στελεχών των υπηρεσιών τους, για το Πρόγραμμα «Κλεισθένης Ι»-Νόμος 4555/2018 για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνσης της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ.

Η ημερίδα απευθύνεται σε :

α. Αιρετά Στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄και Β΄βαθμού (Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Προσώπων Δήμων και Περιφερειών).

β. Υψηλόβαθμα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄και Β΄βαθμού (Γενικοί Γραμματείς Δήμων, Εκτελεστικοί Γραμματείς Περιφερειών, Γενικοί Διευθυντές).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ