Ο Ερντογάν υπόσχεται στο Ράμα αεροδρόμιο στην Αυλώνα!

enti erntogan

enti erntogan

Ο πιο καλός μαθητής του Ερντογάν στα Βαλκάνια, αποδεικνύεται ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα… Οι δυο τους, δεν χάνουν την παραμικρή ευκαιρία, να διαφημίζουν την άριστη σχέση που έχουν μεταξύ τους και να αλληλοστηρίζονται!

Ο Ράμα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Κωνσταντινούπολη και όπως ο ίδιος ανακοίνωσε από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, αναρτώντας μάλιστα κι ένα σύντομο βίντεο, την Κυριακή συναντήθηκε με τον Ερντογάν, στην οικεία του, για ενενήντα λεπτά.

Η συζήτηση αφορούσε την πιο στενή συνεργασία των δύο χωρών και ο Ράμα, δίνει μία είδηση, η οποία αποτελεί ήδη πρωτοσέλιδο στα αλβανικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Η είδηση είναι ότι υπήρξαν ουσιαστικές εξελίξεις στην προώθηση του αεροδρομίου που επιθυμεί να κατασκευάσει η Αλβανία στην Αυλώνα, καθώς το σχέδιο έχει πλέον την στήριξη της Τουρκίας.

Φαίνεται μάλιστα ότι η Τurkish Airlines, αναλαμβάνει δυναμικό ρόλο στην στήριξη της γείτονος προκειμένου να αναπτύξει τις αερογραμμές της.

Η Αυλώνα, όπου επιθυμεί η Αλβανία να κατασκευάσει το νέο αεροδρόμιο, βρίσκεται κοντά στην Χειμάρρα και εξυπηρετεί όλη την παραλιακή ζώνη, όπου σημειώνεται ραγδαία τουριστική ανάπτυξη.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ