Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ φέρνει τ’ αστέρια του μπάσκετ

VETERANOIΜια ακόμα μεγάλη πρωτοβουλία, αυτή τη φορά από το τμήμα μπάσκετ του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή τη φορά θα βρεθούν στα Γιάννινα οι Βετεράνοι της Εθνικής Μπάσκετ που θα δώσουν αγώνα με την μικτή ομάδα μπάσκετ των Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα:Το τμήμα μπάσκετ του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις 27 Δεκεμβρίου 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας (ΕΑΝΚΙ), διοργανώνει αγώνα της μικτής ομάδας μπάσκετ της πόλης μας με την ομάδα των βετεράνων καλαθοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδος.

Την ομάδων των βετεράνων που θα την αποτελούν μεταξύ των άλλων οι Φασούλας, Χριστοδούλου, Ρετζιάς, Σιγάλας, Μπουντούρης, Φασούλας, Κόρφας, θα κωουτσάρει ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών , θυμίζοντας παλιές χρυσές εποχές, τότε που το μπάσκετ επί των ημερών του γνώρισε τεράστιες Διεθνείς επιτυχίες, που έβγαλαν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης έξω από τα στενά πλαίσια του Ελλαδικού χώρου.

Για τη μεγάλη του αυτή διαχρονική προσφορά στο χώρο του μπάσκετ ο Γιάννης Ιωαννίδης, σημερινός Υφυπουργός αθλητισμού, θα βραβευτεί από τον ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στη διάρκεια του αγώνα.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν, κορυφαίοι αθλητικοί παράγοντες της χώρας και οι αρχές της πόλης μας.

Για την εκδήλωση αυτή δεν μπορεί να παραβλεφθεί η συμβολή του στελέχους του τμήματος μπάσκετ του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Σάκη Τζαλαλή.

ΠΗΓΗ: www.fcpasgiannina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ