Ο Δήμος Ζίτσας προβάλλει τα προϊόντα της περιοχής

dimos zitsas (1)

Με στόχο την ανάδειξη και προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής καθώς και των προϊόντων του, ο Δήμος Ζίτσας συμμετέχει στην  έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2021»  που διοργανώνεται στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων.

 Τα εγκαίνια της έκθεσης, που τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, της Περιφέρειας Ηπείρου και των Δήμων Ζίτσας και Δωδώνης, πραγματοποιήθηκαν από  τον  Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιο Στύλιο παρουσία των τοπικών αρχών και φορέων της Ηπείρου καθώς και πλήθους κόσμου.

«Συμμετέχουμε ως εκθέτες, προβάλλοντας  τα προϊόντα καθώς και το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ζίτσας, Μιχάλης Πλιάκος, σηματοδοτώντας τις προτεραιότητες της Δημοτικής αρχής, που με τη σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου, συμμετέχει στη φετινή διοργάνωση.

Ο Δήμος Ζίτσας συμμετέχει στην έκθεση με δικό του περίπτερο δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα  σε τοπικές επιχειρήσεις να προβάλουν τη δραστηριότητα και τα προϊόντα τους ενώ ήδη έχει προετοιμαστεί για να δώσει δυναμικό παρόν  στο 12ο  Φεστιβάλ Ελληνικού μελιού που διοργανώνεται στις αρχές Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ