Ο Δήμος θα συντηρήσει τα οχήματα της ΕΛΑΣ!

PERIPOLIES_AYTOKINHTAΗ αύξηση της εγκληματικότητας και η επιτακτική ανάγκη λήψης μέτρων ήταν το θέμα της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πωγωνίου.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν οι διοικητές των τμημάτων συνοριακής φύλαξης και κάτοικοι της περιοχής που βιώνουν το τελευταίο διάστημα την πλήρη εγκατάλειψη των ακριτικών χωριών.

Ο δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης τόνισε ότι υπάρχει έλλειψη σε μέσα και ανθρώπινο δυναμικό ενώ έκανε γνωστό ότι ο δήμος θα αναλάβει τη συντήρηση των ακινητοποιημένων οχημάτων της Αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο ένα χρόνο, λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης, οχήματα της αστυνομίας ακινητοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα επισκευής τους ενώ συχνά παρουσιάζονται και προβλήματα στην τροφοδοσία με καύσιμα.

Στην ίδια συνεδρίαση συζητήθηκε εκτενώς και η πρόταση για περιπολίες πολιτών όμως κάτι τέτοιο, ευτυχώς αποκλείστηκε καθώς, αφενός κρίθηκε επικίνδυνο, αφετέρου στα χωριά ζουν ελάχιστοι κάτοικοι, κυρίως ηλικιωμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ