Ο Δήμος συζητά για το χαράτσι

mpailis_xristosΤο θέμα του έκτακτου ειδικού τέλους ακινήτων δεσμεύτηκε να φέρει για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης, μετά και την συνάντηση που είχε στο γραφείο του, με μέλη της επιτροπής πρωτοβουλίας της Λαϊκής συνέλευσης πολιτών Πρέβεζας.

Τα μέλη της επιτροπής ενημέρωσαν τον κ. Μπαΐλη για τις αντιδράσεις, που υπάρχουν σε επίπεδο δήμων και τον κάλεσαν να πάρει αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας εκτιμώντας τη σοβαρότητα του όλου θέματος, έκανε δεκτό το αίτημα των μελών για να γίνει συζήτηση στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου. «Η οικονομική κατάσταση που βιώνουν αρκετοί συνδημότες» είναι δύσκολη είπε ο δήμαρχος Πρέβεζας και συνέχισε ότι «θα πρέπει στο πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης να υπάρχει ουσιαστική στήριξη αυτών των νοικοκυριών».

Ο κ. Μπαΐλης σημείωσε τέλος ότι δεν θα πρέπει όμως να οδηγηθούμε σε ακραίες καταστάσεις, οι οποίες μπορεί να φέρουν τους συνδημότες σε απόγνωση. Την ίδια στιγμή δημοτική εναντίωση στα χαράτσια με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προτείνει ο κ. Γιώργος Νίτσας, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ανάπτυξη Τώρα», ζητώντας και από τις άλλες Δημοτικές παρατάξεις να ακολουθήσουν την κίνηση αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ